Előszoba

Masonjar1
1-3 óra közepes

Dekoráció / Barkácsolás

Vázányi befőttek a falon

Dekor&Mentha - 2012. október 2.

Aki építkezett már, vagy szeret néha barkácsolni, annak nem gond előkerítenie otthon egy méteres deszkadarabot és hozzá a megfelelő dekorációs eszközöket. Egyedi faldekorációkhoz eredeti ötletekre van szükségünk, ami nem jelenti feltétlen a drága kivitelezést is. Íme, egy tökéletes példa rá.

Textilvirag1
0-1 óra könnyű

Dekoráció / Barkácsolás

Textilrózsák ajtókoszorúra

Dekor&Mentha - 2012. szeptember 25.

Múlt héten egy egyszerű, faágakból készült ajtókoszorúval varázsolhattál őszt a bejárati ajtóra. Ma szeretném nektek a koszorú egy fontos elemét, a textilvirágok elkészítésének menetét bemutatni. Annyira könnyű, hogy rögtön érdemes több adagot is legyártani belőle.

Tukor-7
0-1 óra könnyű

Dekoráció / Barkácsolás

Feltuningoltuk az ikeás tükröt!

Séllei Lilla - 2012. május 31.

Befestettük és papírt ragasztottunk rá, és máris különleges darabbá vált a tucat ikeás tükör.

Kreatív ötletek

Untitled-1
0-1 óra könnyű

Dekoráció / Barkácsolás

Válasz a kulcskérdésre

Csináld+ - 2012. május 9.

Egyetlen tárggyal rendet rakunk az előszobádban. A szanaszét szóródott csekkeknek, leveleknek és kulcsoknak is meglesz a helye.

6-mozaikos-fal-6
több mint 3 óra nehéz

Dekoráció / Barkácsolás

Kavicsmozaikos lépcsőforduló projekt!

Fülöp Márta - Mozaikvilág Blog - 2012. február 10.

Magas, fehér, zárt és emiatt nagyon kényes és nyomasztó is volt a lépcsőfordulónk. Nem akartam egy szokványos falvédő burkolatot és azt sem hogy valami nagy egybefüggő blokk még jobban "összerántsa" a zárt teret, így az alapelv az volt, hogy a korlátok mentén a díszítő sáv játékosan, vidáman kövesse a gyerekek maszatos kézlenyomatainak útvonalat. :)

Fogas1
1-3 óra közepes

Dekoráció / Barkácsolás

A tökéletes fogas

Mojzes Nora - 2011. május 1.

Esztétikus és modern előszobafal, ami fogasként, akasztóként de még cipőtartóként is megállja a helyét? Létezik ilyen, Patrick Seha koncepciója az összes kívánalomnak eleget tesz. Mint minden jól működő ötlet ez is egyszerű. Az előszobafal azonos hosszúságú fa darabkákból áll, amelyek bármelyike tetszés szerint kihajtható és visszacsukható. Mivel a darabkák…

Fogas-bels-1
0-1 óra közepes

Inspiráció

Ásóból fogas

Mojzes Nora - 2011. február 7.

David Olschewski találmánya a legkönnyebben lenyúlható dizájn tárgyak közé tartozik. Ötletel álló fogasra. Nem kell hozzá más, csak egy-két karácsonyfa talp, és néhány lapát, de egy csokorba gyűjtött vasvilla is igazán látványos kompozíciót alkothat állófogasként.